DANMARK

Sawadee i 'stuen
– kom ind og få varmen!

Tak fordi du kigger forbi – og kom indenfor hos Thainestuen! Smid sandalerne i sandet for måske har du allerede fundet det du søger...

Er du virksomheden som er på udkig efter prisvenlig og kreativ grafisk design indenfor tryksager og web eller er du reklame- / kommunikations bureauet som leder efter et alternativ til dtp og rentegning når deadlines presser på? Thainestuen er dansk kvalitet, men til asiatiske priser – så læs bare videre her:

Trods vores adresse i Thailand har du ikke fået hedestik! Thainestuen er et af de første outsource studioer her som servicere kunder i Danmark alene med dansk arbejdskraft fra Syd-Østasien.

Du tilbydes som virksomhed kreativ grafisk design af nyhedsbreve, websites, produktkataloger, identitetsprogrammer og alt hvad du har brug for til intern og ekstern grafisk kommunikation.

Er du reklamebureau så kender du os måske allerede?! Dtp, rentegning med masser af erfaring på bagen – vi kender jargonen og vi ved at deadline var igår!

Hvis du vil lære os lidt bedre at kende så kig lidt omkring her på thainestuen.dk – og hvis du bare ikke kan vente, så grib røret og ring på telefon 3699 2609 som stiller om til vores telefon herude – til dansk takst naturligvis. Eller send en mail på sniksnak@thainestuen.dk når du nu alligevel sidder ved tastaturet – vi vil mere end gerne ringe tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig her i varmen...

THAILAND