DANMARK

Lidt om outsourcing og hvordan vi arbejder – her er din a-z guide

Flere danske virksomheder og reklamebureauer har valgt at outsource grafisk design, dtp og rentegning helt eller delvist til Asien. En af årsagerne hertil er naturligvis lavere omkostninger til hjemmelige eksterne konsulenter, men overraskende melder de fleste kunder faktisk tilbage at den største fordel er at have en extra hånd stående til rådighed, endda 5-6 timer længere dagligt på grund af tidsforskellen, uden at skulle have udgifter til tomgangsarbejde og ubenyttede skriveborde!

A-Z guiden
At outsource opgaver uden den medfølgende danske sans for kvalitet, leveringstid og ansvar for det enkelte projekt kan hurtigt gå hen og blive til en uventet omkostning frem for en besparelse. Vi giver dig her a-z guiden til succes:

Intro
Thainestuen er et positivt alternativ til outsouce-junglen heri Asien - vi har været igang siden 2002 fra Thailand og før da med 10 års erfaring i Danmark. Du og dine kollegaer i Danmark kan koncentrere sig om de opgaver der løses bedst i hjemme og hvor ansigt til ansigt kontakt er vigtig. Grafiske opgaver og dtp løses herude af dansk arbejdskraft og dine fordele er mange.

Tidsforskel
Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er i sommertid +5 timer til Thailand. I vintertid +6 timer. Det betyder at dine opgaver kan udføres, mens du har fri og ligge klar til korrektur / levering næste morgen. Thainestuen er altid til at kontakte i "danske åbningstider" 8:00 til 17:30 og naturligvis også på "skæve" tidspunkter og i weekenden.

Omkostninger
Prisen er langt mere fordelagtig end den du er vant til i Danmark for freelance og konsulent arbejde. Arbejds- og leveomkostninger er på de fleste områder langt billigere i Thailand end i Danmark, hvilket medfører dels lavere omkostninger for dig og dels en mulighed for at videresælge ydelserne til danske priser – alternativt en billigere pris med samme profit for dig som før.

Arbejdskraften i Thailand
Arbejdskraften er dansk og alle opgaver bliver udført af "lokale danskere". Ikke noget med "d" i "gjort" eller ordelinger som "skide-pot" (ski-depot for nu ikke at fornærme nogen!) der kan give nogle uheldige associationer når det bliver lavet af andre som ikke er bevendt med sproget! Ved meget store opgaver hentes et netværk af kvalificerede "lokal dansk" arbejdskraft ind, og ingen opgaver forlader Thainestuen uden disse har være igennem korrektur.

Koster grafisk outsoucing arbejdspladser?
Nej! Flere virksomheder og bureauer er ramt af stress og sygemeldinger fordi folk løber alt for stærkt i Danmark. Vi giver dig råd til at tage presset når det gælder så I kan koncentere jer om de vigtigeste opgaver. Outsourcing betyder du bliver mere konkurrencedygtig prismæssigt mod andre virksomheder som banker på udefra. Thainestuens formål er ikke at tage danske arbejdspladser, men er alene et supplement så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer!

Kontakt
Al kontakt til Thainestuen sker på dansk, telefonisk med dansk telefonnummer, per email, via filudveksling på server – ligesom det sker i Danmark. Se mere under "ring på +45...".

Du betaler for det du bestiller
Den enkelte sparer oftes penge ved at outsource udvalgte opgaver – her er ingen udgifter til ferie, sygedage, computer udstyr og videreuddannelse. Du betaler kun for den vare du bestilller, ingen overtidsbetaling, uforudsete udgifter eller tomgangslønninger.

Efterord
Alt i alt får du din vare til en langt mere fordelagtig pris med samme høje niveau som hvis det var udført i Danmark uden at skulle sige farvel til dine kollegaer hjemme. Har du ikke har outsourcet opgaver før er dette måske muligheden for at gøre det nu? Telefonnummeret 3699 2609 hertil har lige så mange tal som i danske numrer, til gengæld er der færre tal på fakturaen!

THAILAND

Gentofte Hospital havde brug for en værdibox til deres indlagte patienter – og ligeledes brug for Thainestuens kompetencer hvilket du kan se når du holder musen over nedenstående indstik! Lavet i samarbejde med ICOM.