DANMARK

Kataloger, print, kreative oplæg, website, dtp og rentegning

Alt efter om du er en virksomhed med brug for kreativ grafisk design eller et reklame- og kommunikations bureau som har brug for dtp og rentegning kan vi tilbyde dig fordele der kan ses på bundlinien.

Thainestuens service er supplerende og vores tilbud om grafisk design til virksomheder dækker nogle af de behov hvor reklame- og kommunikations bureauer nok er er mere strategi og kampagne orienterede – de er gode til de store armbevægelser mens vi kan bidrage med et vink eller to!

Omvendt kan vi hjælpe bureauer med den produktions-mæssige del hvor det ikke er den kreative ressource der er behov for af Thainestuen, men derimod rettet mere mod dtp produktion og rentegning – og måske endda lidt mere i bonus...!

Har du brug for at vide mere i detaljer så klik dig frem nedenstående:

...

- Hvis du er en virksomhed, så klik her så du kan se hvordan Thainestuen kan gøre dig mere konkurrencedygtig!

- Hvis du er reklame- / kommunikations bureau, så læs videre her inden du ringer efter pizza'en til overarbejde!

...

Virksomheder med behov for grafisk design
- afstanden er kortere end du umiddelbart forestiller dig!

Benytter din virksomhed sig at trykte og/ eller elektroniske medier til at profilere sig selv, sine produkter eller ydelser har du måske allerede et behov for professionel grafisk hjælp? Kommunikation er i sig selv et produkt og flere vælger i dag at koncentrere sig om deres firmas kerneprodukter og udlægger derfor den grafiske del til reklamebureauer og grafikere.

Er dit behov ikke til den store pakke hos reklamebureauet benytter du dig måske allerede af eksterne grafikere, rentegnere og web designere. Budgettet til marketing er oftes en af de tungere poster hvor et samarbejde med Thainestuen kan tilbyde dig de fleste samme ydelser, med dansk arbejdskraft og dansk kontakt og er stadig kun et telefonnummer eller email væk fra dig, men til en langt mere fordelagtig pris og fleksibilitet end det du benytter dig af idag. Vi tilbyder:

>
- Interne og eksterne nyhedsbreve, tryksager såsom produktkataloger, magasiner, aviser, brugsanvisninger, produktinformationer B2B og B2C.

- Annoncer, kampagnemateriale, udstilingsgrafik, bannere, posters, flyers etc.

- Grafisk identitets programmer, logo, paper line, visitkort, og skiltning.

- Emballage og produkt grafik.

- Web sites, firma- og produktrelaterede, elektronisk banner reklame, internet annoncer, pdf dokumenter.

<

Vi ved hvor vigtigt det er, at dit firma har en klar og ensartet profil, som både nye og gamle kunder genkender. Den røde tråd skal være synlig og dit budskab klart og forståeligt for modtageren.

Thainestuen har siden 2002 løst både store og små grafiske opgaver, enkeltstående og gentagende. Vi forstår at se på dine budskaber med friske øjne og give dig de nødvendige input for enten fornyelse eller vedligeholdelse af eksisterende profilering.

Vi har løst opgaver såsom design af produktkataloger op til 900 sider, grafisk identitet for mellemstore og små firmaer med koordineret design for paperline, annonceindrykning og websites.

Fra skitse til endelig publicering på nettet - du vælger selv hvor meget vi skal være involveret i din website. Der arbejdes i html format og du kan både få leveret hele løsninger eller alene den grafiske del, såfremt I selv har en IT-afdeling der ønsker at varetage kodningen. Standard skabeloner er fy fy ord hos os! Vi holder os til simple, men kreative webløsninger - skal du have noget i den tunge ende med konkurrencer, webshop og lignende er du måske bedst tjent med et dedikeret websbureau for kodningen. Vi laver dog gerne det grafisk oplæg til dig.

Mange opgaver bliver i forvejen alene løst over telefonen og internet – dine fordele er mange og prisen... ...hvorfor ikke se vores retninglinier under "hvad koster det?"? Er du stadig i tvivl om om afstanden fra din virksomhed er for lang til os kan vi tilbyde at tilknytte en kontakt-konsulent i Danmark for kortere eller længere periode som ekstern ydelse.

Bag Thainestuen står Claus Boman som har løst opgaver for blandt andet AM Denmark, Arbejdstilsynet, Bonniers, Damgaard Data, Danica Forsikring, Den Danske Bank, Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole, Dyrlæge Boysen, Gentofte Hospital, Kiropraktisk Klinik, Linde Design, Hvelplund Watches and Jewellery, Egmont, Faber, Guillemot, Kiropraktisk Klinik, Kiropraxis.dk, Københavns Universitet, Mads Werner Arkitekter, Metronome, Pension for Selvstændige, Postdanmark, Ubi Soft, Universal/MCA, Rambøll, Teknisk Forlag med flere.

Reklame- og kommunikations bureauer
- erfaring tæller!

10 års erfaring med freelance dtp og rentegning for reklamebureauer i Danmark og nu yderligere fra Thailand siden 2002, gør at Thainestuen kender arbejdsgangen både set indefra bureauet og på 12,000 km afstand! Vi ved at mange opgaver oftes skal løses samme øjeblik de kommer ind. Brief'et leveres oftes af bureauets kunder i sidste minut lige inden lukketid. Det koster store ressoucer at have en ubegrænset tilgang til faste rentegnere i huset og derfor benytter mange bureauer sig af at outsource flere af disse opgaver til freelancere. Oftes er det endda svært at få fat i folk til aftenarbejdet.

Da vi er mindst 5 timer foran tilbyder vi gerne at modtage briefet når du er på vej hjem – så klarer vi opgaven næste morgen, mens du ligger og sover. Og så er alt klar til korrektur når du kommer tilbage på bureauet!

Feriedækning, faste opgaver eller måske et fast timeantal aftalt per måned – mulighederne er mange og vi vil gerne være med til det hele!

Oftes produceres dtp opgaver i lavt opløslige filer som så sendes til repro. Derfor kan disse opgaver nemt sendes videre per mail eller server og klares per distance – også af Thainestuen. Ligesåvel kan det være en fordel at outsource opgaver som er gentagende således at bureauets faste medarbejdere kan koncentrere sig om nye opgaver hvor tæt kontakt med AD'er og konsulent er vigtigt. Faste opgaver såsom opsætning af nyhedsbreve, magasiner og versioneringer kan med fordel sendes videre. Ved gentagelser er brief'en minimal og bureauet sparer udgifter til computerudstyr, sygedage, tomgang, ferie med videre.

Ved at outsource og bruge Thainestuen som "buffer" er timeprisen langt mindre end hvad du nok er vant til. Når "varen" derfor kommer retur til bureauet kan denne sælges med enten langt større overskud end løst in-house eller måske tilbydes billigere til dine kunder med samme profit til følge. Thainestuen ønsker ikke at tage opgaver fra bureauernes fastansatte rentegnere, og tilbyder sig alene som et alternativ når opgaverne brænder på, resourcerne er begrænsede eller hvor det i det hele taget kan betale sig at lægge nogle faste opgaver ud af huset.

Thainestuen arbejder med Adobe CS og CC i InDesign, Photoshop og Illustrator, ydermere web i Freeway Pro.

Vi kan også som bonus fortælle at Thainestuen’s kreative søsken bomancreative.com løser mange kommercielle indretningsopgaver med bureauer i både Danmark og udlandet. Er du som bureau interesseret i at vide mere, har du forhåbenligt allerede klikket på linket!

Claus Boman, som står bag Thainestuen, har blandt andet løst opgaver for Advice A/S, BBDO, Communication Aliance, Courage Euro RSCG, D'Arcy, Egeberg / La Familia, Leo Burnett, M2 Marketing, Peter Bysted Design, Publicis, Rubicon med flere.

THAILAND

Dyrlæge Boysen i Klampenborg får lavet både website og de kvartårlige nyhedsbreve hos Thainestuen som du kan se ved at holde musen ind på nedenstående billede!
Opsætning af tabeller, sammenkøring med Excel, kolonne efter kolonne, kan være tungt arbejde. Bureauet M2 Marketing overlod rentegningen af flere sådanne til Thainestuen (hold musen over for mere).