DANMARK

Vi er altid 5-6 timer foran dig – så du kan sove mens vi arbejder!

Hvordan kan det nu være? Svaret er at når det er sommertid i Danmark er Thailand +5 timer foran og +6 timer ved vintertid!

Vi ved godt at det nogen gange skal gå lidt hurtigere end hvad godt er og derfor er det en klar fordel at Thailand faktisk er foran 5-6 timer. Inden du går hjem kan du kontakte Thainestuen med dit brief og næste morgen når du vågner har vi allerede været igang med opgaven så den kan ligge klar i din indbakke når du kommer på arbejde igen. Se også "ring på +45..." for hvordan vi kan kommunikere sammen.

Faktisk er du heller ikke begrænset til at sidde på din stol dagen lang for at komme i kontakt med os! Om du kører i linie 6 på Vester Voldgade med din iPhone, sipper coconut-shakes på Maldiverne med din laptop på skødet eller kigger ud over Kgs Nytorv fra dit kontor, så kan vi for det meste af tiden få fat på hinanden på den ene eller anden måde. Og din effektive arbejdsdag er pludseligt udviddet med 5-6 timer når du arbejder sammen med Thainestuen!

Fantastisk for alle parter, ikk?

Vidste du forøvrigt at Thailands tidsregning også er foran i årstal? Da resten af verden fejrede årtusinde skiftet stod der år 2543 i den Thailandske kalender. Desværre betyder det ikke at du kan vente 543 år med at betale fakturaen til os!

THAILAND

Se Thainestuens eksempler på simple 3D tegning og layout planer ved at holde musen over billedet forneden.